ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος γιόρτασε τα γενέθλιά του

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος γιόρτασε τα γενέθλιά του

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκκλησίας, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου γιόρτασε τα γενέθλια του με την τέλεση λειτουργίας από τον Επίσκοπο Καρπασίας Χριστοφόρο, στο Παρεκκλήσι της Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Συμπροσευχομένου του ίδιου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμοθέου, του Επισκόπου Μεσαορίας, των ενδημούντων στην Αρχιεπισκοπή κληρικών και των υπαλλήλων της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο Μακαριότατος γιόρτασε τα 78α γενέθλιά του την Τετάρτη 10/04.

Μέχρι το μεσημέρι, όσοι είχαν υπ’ όψιν την εορταστική αυτή μέρα, αναφέρεται, γνωστοί, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες, έσπευσαν στο γραφείο του για να του ευχηθούν πρωτίστως για την επερχόμενη μετάβασή του στο Λονδίνο για το θέμα του ποδιού του και στη συνέχεια για μακροημέρευση και μακροχρόνια παραμονή στην πηδαλιουχία του αρχιεπισκόπου θώκου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του ήταν και o Δήμαρχος της Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, στον οποίο ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δώρισε μία αγιογραφημένη εικόνα του πολιούχου της Λευκωσίας αγίου Τριφυλλίου, η οποία, όπως είπε ο κ. Γιωρκάτζιης, θα κοσμεί το γραφείο του στις νέες εγκαταστάσεις του Δημαρχείου στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top