ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ για Β’ Κατηγορία: «Καθαρός ο Ολυμπιακός – Μας παραξενεύει»

ΔΗΛΩΣΗ για Β’ Κατηγορία: «Καθαρός ο Ολυμπιακός – Μας παραξενεύει»

Ο Γιώργος Κούννου, εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0 τόνισε πως η ομάδα του είναι καθαρή.

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε ένα τέλμα και κάποιοι σφυρίζουν αδιαφορία. Ο Ολυμπιακός σέβεται την απόφαση που έχει πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο Ολυμπιακός θέλει να διαλευκανθεί αυτό το ζήτημα. Παράλληλα, μας παραξενεύει η στιγμή που γίνεται η αναβολή. Αυτές οι αλλαγές γίνονται στο τέλος της κάθε αγωνιστικής χρονιάς».

Γιατί ήρθε αυτή η απόφαση:
«Μας προβληματίζει η στιγμή γιατί δεν ξέρουμε που αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί αυτή η απόφαση. Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι υπάρχουν τα προβλήματα. Έρχεται η αναβολή, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στην 1η θέση και πάλευε για να βγει στην α’ κατηγορία».

Για το αν θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι:
«Αυτές είναι κουβέντες του καφενέ. Αν δούμε την πορεία μας μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι θα ανατρέπαμε αυτή την κατάσταση. Είναι καθαρά ποδοσφαιρικό το θέμα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας».

Για την ένσταση:
«Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη, χρειάζεται να έχει εφεδρική γεννήτρια η γηπεδούχος ομάδα και θεωρούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το κάναμε, αφού αν πηγαίναμε στο παιχνίδι και το γυρίζαμε, θα θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός το έστησε».

Για τους αγώνες:
«Εμείς τονίζουμε, πως ο Ολυμπιακός είναι καθαρός. Δεν έχει έρθει ούτε και ένας φάκελος. Για αυτό είπαμε ότι μας προβληματίζει. Γενικά, θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε ένα υγιές ποδόσφαιρο, όπως το προστάζει η ιστορία μας. Μακριά από σκοπιμότητες και στοιχηματισμούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top