ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη τρία χρόνια αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα έτη 2015 -2016. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/04), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/5/2015 και 31/8/2016 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE