ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη τρία χρόνια αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα έτη 2015 -2016. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/04), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/5/2015 και 31/8/2016 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.