ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη μετά από 4 χρόνια - Τον έψαχναν για υποθέσεις κλοπών

Συνελήφθη τρία χρόνια αφού φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα έτη 2015 -2016. 

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/04), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς φέρεται να ενέχεται σε τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/5/2015 και 31/8/2016 στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE