Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη θλίψη για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, το γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. 

Δύσκολες ώρες περνάει ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, μετά τον ξαφνικό χαμό της βαφτιστήρας του.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε το «αστεράκι» του!

«Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά. Σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή!!!». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE