Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη θλίψη για τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό, το γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. 

Δύσκολες ώρες περνάει ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, μετά τον ξαφνικό χαμό της βαφτιστήρας του.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε το «αστεράκι» του!

«Καλό ταξίδι άγγελε μου! Αυτό το αστεράκι πριν από εικοσιτέσσερα χρόνια το βάφτισα και έφυγε ξαφνικά. Σε όσους από εσάς έδωσα μια στιγμή χαράς κάντε Μια ευχή!!!». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE