ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εργατικό ατύχημα αναφέρει μαρτυρία για τον τραυματισμένο άνδρα

 ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εργατικό ατύχημα αναφέρει μαρτυρία για τον τραυματισμένο άνδρα

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας άντρας, ο τραυματισμός του οποίου αποτελεί μυστήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γεωργιανός άνδρας ηλικίας 40 ετών, φέρει ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε από άγνωστο άνδρα, σε ιδιωτική κλινική στην επαρχία Αμμοχώστου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Όπως διαπιστώθηκε, είναι πολυτραυματίας και μεταξύ άλλων φέρει ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία. Αργότερα την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι συνθήκες του τραυματισμού του παραμένουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής άγνωστες ωστόσο εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια.

Υπό εξέταση μαρτυρία,, αναφέρει πως ίσως πρόκειται για εργατικό ατύχημα

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου, διερευνά την υπόθεση

(ΚΥΠΕ/ΔΠ/ΓΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE