ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με δεμένα πόδια και σε αποσύνθεση το πτώμα

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με δεμένα πόδια και σε αποσύνθεση το πτώμα

Υπόθεση φόνου εξετάζει πλέον η Αστυνομία, σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος σε λατομείο στο Μιτσερό το απόγευμα της Κυριακής (14/4).

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline το πτώμα ανθρώπου που εντοπίστηκε στο λατομείο, ήταν σε φρεάτιο 20 μέτρων ύψους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την σκηνή και διεξάγουν έρευνες στο σημείο.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.