ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σαπουνοποιημένο το πτώμα στο Μιτσερό –Η ΕΜΑΚ στο σημείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σαπουνοποιημένο το πτώμα στο Μιτσερό –Η ΕΜΑΚ στο σημείο

19:17 - Σαπουνοποιημένο είναι το πτώμα που εντοπίστηκε γύρω στις 15:00 της Κυριακής (14/04) σε φρεάτιο στο χωριό Μιτσερό της επαρχίας Λευκωσίας.

Το πτώμα βρέθηκε (δεμένο στα πόδια) σε νερό εξ ου και σαπουνοποιήθηκε.

Το θέμα για την ώρα είναι ότι δεν δίδονται πληροφορίες κι αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς η ΕΜΑΚ θα αναλάβει να το ανασύρει (βρίσκεται σε βάθος αρκετών μέτρων) και κατόπιν τούτου θα γίνει αυτοψία επί τόπου από τους δυο ιατροδικαστές της Δημοκρατίας που κλήθηκαν στο σημείο.

Όπως πληροφορούμαστε, η ΕΜΑΚ δεν έχει πολλή ώρα που βρίσκεται στο σημείο.

Οι πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες κατά πόσον πρόκειται για άνδρα ή για ζώο, κι αυτό λόγω της κατάστασης του πτώματος.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όμως για την ώρα καλύτερα είναι όλοι να περιμένουν τις εξετάσεις των ειδικών και της Αστυνομίας, καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE