ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Από θαύμα σώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/4) ένας επιχειρηματίας, όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στη Νέα Μάκρη.

Ο 37χρονος δράστης τον πυροβόλησε πέντε φορές τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, το πιθανό κίνητρο είναι η ερωτική αντιζηλία μεταξύ θύτη και θύματος. Για την υπόθεση, συνελήφθη η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία είναι 49 ετών.

Το χρόνικό:

Ήταν οκτώ και μισή το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι κάτοικοι της περιοχής στη Νέα Μάκρη, άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς.

Δευτερόλεπτα αργότερα είδαν σοκαρισμένοι τον 52χρονο επιχειρηματία και γείτονά τους, αιμόφυρτο, πεσμένο έξω από την πόρτα του σπιτιού του, να ζητάει βοήθεια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο. Σταμάτησε και πυροβόλησε τον επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Ο 52χρονος επιχειρηματίας σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα.

Ο επιχειρηματίας, φέρεται να αναγνώρισε τον επίδοξο δολοφόνο του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 37χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.