ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Open Day από την Emirates στην Κύπρο για αναζήτηση πληρώματος καμπίνας

Open Day από την Emirates στην Κύπρο για αναζήτηση πληρώματος καμπίνας

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, αναζητά Κύπριους υποψηφίους για να ενταχθούν στο δυναμικό της, το οποίο αποτελείται από στελέχη διαφόρων εθνικοτήτων.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι διοργανώνει ένα Open day recruitment event την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, στις 9 π.μ. ακριβώς στο ξενοδοχείο Sentido Sandy Beach (P.O. Box 40857, Λάρνακα 6307).


Η αεροπορική εταιρεία καλεί άντρες και γυναίκες να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του πληρώματος της Emirates και να έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Στα μέλη του πληρώματος καμπίνας προσφέρεται πλήρες πακέτο εργοδότησης, το οποίο περιλαμβάνει πολλά οφέλη όπως αφορολόγητο εισόδημα, δωρεάν πολυτελής shared διαμονή στο Ντουμπάι, δωρεάν μεταφορά από και προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη και αποκλειστικές εκπτώσεις σε ψώνια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι. Παράλληλα, προσφέρει συγκεκριμένα ταξιδιωτικά οφέλη τόσο στα μέλη του πληρώματος καμπίνας όσο και στις οικογένειές τους ή σε φίλους τους, αφού μπορούν να επωφεληθούν όλοι από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συνεχώς αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, το οποίο καλύπτει και τις έξι ηπείρους.


Για την προεπιλογή των υποψηφίων υπάρχουν κριτήρια που πρέπει να πληρούνται. Σε αυτά περιλαμβάνεται η ηλικία (τουλάχιστον 21 έτη) και το ύψος (τουλάχιστον 2.12 με τα χέρια στην ανάταση). Επιπλέον πληροφορίες κα πλήρης λίστα με τα κριτήρια, αλλά και τις μισθολογικές απολαβές και τα οφέλη μπορούν να βρεθούν εδώ. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, οι υποψήφιοι ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν μια online αίτηση στην ιστοσελίδα του Emirates Group Career πριν παρακολουθήσουν κάποιο Open Day. Παράλληλα, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν μια ολόκληρη ημέρα στις εγκαταστάσεις, εάν αυτό χρειαστεί. Για τη συνέχεια της διαδικασίας θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση κατόπιν συνεννοήσεως.
Τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates χρειάζεται να μπορούν να προσαρμόζονται σε νέα μέρη, καινούργιες καταστάσεις, να είναι κοινωνικοί και να προσαρμόζονται σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας.


Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου προσφέρει ένα ασφαλές και υγιεινό εργασιακό περιβάλλον και ανταποδοτικές ευκαιρίες καριέρας σε όλα τα μέλη του προσωπικού της, ενώ όλα τα στελέχη της θεωρούνται open-minded, φιλικά, είναι έτοιμα να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και έχουν πελατοκεντρική αντίληψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top