ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Νέο μαρτυρικό υλικό στην υπόθεση - Στοιχεία από το σπίτι του Rudolf

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Νέο μαρτυρικό υλικό στην υπόθεση - Στοιχεία από το σπίτι του Rudolf

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας παρουσιάστηκε εκ νέου η υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος του Νίκου Ροδοθέουεναντίον του οποίου ρίφθησαν πέντε πυροβολισμοί το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου (2018) στο κέντρο της Λευκωσίας. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Στην δικάσιμο της Τρίτης (16/04), ο συνήγορος του 37χρονου Άνταμ Αμπουραμαντάν, κος Αγαθοκλής Κορέλλης, αιτήθηκε αναβολή λόγω του ότι προέκυψε νέο μαρτυρικό υλικό στην υπόθεση, ενώ αναμένεται να του δοθεί και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην περιοχή της λεωφόρος Καλλιπόλεως.

Όπως πληροφορούμαστε το νέο μαρτυρικό υλικό αφορά αποτελέσματα από τεκμήρια που λήφθησαν από την οικία του Miroslav Balazovjech (Ντάντι Ρούντολφ), τα οποία υποβλήθηκαν σε ειδικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών φέρνουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Miroslav Balazovjech, όπως σας είχε αποκαλύψει το ThemaOnline, ήδη εκτίει ποινή φυλάκιση για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα. 

Να σημειωθεί πως ο Χατζηαναστασίου παραδέχθηκε ότι ενώ γνώριζε πως δύο πρόσωπα είναι ένοχοι κακουργήματος, δηλαδή απόπειρας φόνου, παρείχε βοήθεια σε αυτούς με σκοπό να τους παράσχει τη δυνατότητα να αποφύγουν τη τιμωρία. Ως εκ τούτου, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και ο ίδιος πλέον είναι μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.  

Μάλιστα, στη βάση της δικής του μαρτυρίας μπήκαν στη λίστα των καταζητούμενων από την Κυπριακή Αστυνομία προσώπων, τα ονόματα του Ιωσήφ (αναμένει ποινή στα κατεχόμενα) και του Ρούντολφ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top