ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Μίλησαν στο τηλέφωνο λίγο μετά το έγκλημα 37χρονος και 26χρονος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Μίλησαν στο τηλέφωνο λίγο μετά το έγκλημα 37χρονος και 26χρονος

Έρευνες, οι οποίες παραδόθηκαν στο Δικαστήριο επιβεβαιώνουν το τηλεφώνημα που έγινε την ημέρα της απόπειρας φόνου, μεταξύ των δύο κατηγορουμένων και στο οποίο είχε αναφερθεί στην μαρτυρία του ο 26χρονος Ελληνοκύπριος Ανδρέας Χατζηαναστασίου. 

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση ήρθαν στην επιφάνεια με την δικάσιμο της Τρίτης (29/01) για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, με βάση τα όσα έθεσε ενώπιων του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας η Κατηγορούσα Αρχή.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με τον 37χρονο Παλαιστίνιο Άνταμ Αμπουραμαντάν το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, ο οποίος του είχε αναφέρει πως έχει στην κατοχή του την μοτοσικλέτα (που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για την απόπειρα φόνου) και ότι την επόμενη ημέρα θα του έλεγε πού θα πήγαιναν την κρύψουν.

Η Κατηγορούσα Αρχή εξήγησε πως το τηλεφώνημα που ισχυρίστηκε ο 26χρονος πως έγινε, επιβεβαιώνεται μέσα από τις επιστημονικές έρευνες στα τηλέφωνα και των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα το τηλεφώνημα έγινε στις 23:42 το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι η απόπειρα έγινε περίπου στις 23:15 το ίδιο βράδυ.

Εκτός των ερευνών στις τηλεπικοινωνίες, έγιναν και στην μοτοσικλέτα, στην οποία βρέθηκαν υπολείμματα εκπυρσοκρότησης όπλου, ενώ σε μαύρο κράνος που βρισκόταν στην μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε το dna του 37χρονου Άνταμ.

Να σημειώσουμε ότι στην δικάσιμο της Τρίτης (29/01) ο 37χρονος Παλαιστίνιος δεν παραδέχθηκε τις τεσσερις κατηγορίες που του προσαπτουν, στις οποίες εμπλέκονται και οι δύο καταζητούμενοι από την Αστυνομία Κύπρου, Ιωσήφ Ιωσήφ (Σήφης) και  Miroslav Balazovjech, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται από την ψευδοαστυνομία για τους επόμενους δυο μήνες, για παράνομη είσοδο στα Κατεχόμενα.  

Το χρονικό... 

Στις 26 Νοεμβρίου 2018 και η ώρα 23:15, ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Ροδοθέου βρισκόταν στο όχημα του και οδηγούσε στην λεωφόρο Καλλιπόλεως,  μοτοσικλέτα χωρίς αριθμούς εγγραφής πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον του . Σύμφωνα με την μαρτυρία του Ροδοθέου στην μοτοσικλέτα επέβαιναν δύο δράστες με μαύρα κράνη. Σε δεύτερη κατάθεση του ο Νίκος Ροδοθέου αναγνώρισε την άσπρη μοτοσικλέτα ως το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και την οποία οι δύο κατηγορούμενο προσπαθούσαν να φορτώσουν σε βαν. Εκείνη την στιγμή ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στην σύλληψη τους. Ο ιδιοκτήτης του βαν αφέθηκε εν συνέχεια ελεύθερος, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top