ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Τσέπωνε» εισπράξεις κατά διαστήματα η 62χρονη- Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Τσέπωνε» εισπράξεις κατά διαστήματα η 62χρονη- Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Τετάρτη (17/4), εναντίων της 62χρονης που εργάζεται ως υποταμίας στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, ύποπτη για κατάχρηση ποσού 15 χιλιάδων ευρώ.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, δημιουργήθηκαν υποψίες όταν εντοπίστηκε έλλειμμα στο ταμείο και διεξήχθη λογιστικός έλεγχος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε υπολείπετο ότι ποσό περίπου 15 χιλιάδων ευρώ.

Η ύποπτη, ανακρινόμενη προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς, ότι έπαιρνε χρήματα από τις εισπράξεις κατά διαστήματα, κάτι που διερευνάται.

Η υποταμίας, θεωρείται ύποπτη για αδικήματα που αφορούν τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις, κατάχρηση χρημάτων και κλοπή από δημόσιο λειτουργό.

Ό συνήγορος υπεράσπισης της ύποπτης, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για 6ήμερη κράτηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η πελάτης του είναι στη διάθεση των Αρχών.

Πάντως, όπως είναι λογικό, οι λογιστικοί έλεγχοι θα διευρυνθούν, πέραν των ημερομηνιών 1ης Μαρτίου με 16 Απριλίου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει έλλειμμα πέραν των 15 χιλιάδων.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 62χρονη που συνελήφθη την Τρίτη (16/4), φέρεται να καταχράστηκε εισπράξεις τις οποίες δεν κατέγραφε σε ειδικά έντυπα ως όφειλε, αποφεύγοντας έτσι τον οποιονδήποτε έλεγχο.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top