Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της Premiere League στους Πάπι Σισέ και Τζόνι Έβανς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο με φτύσιμο στον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και θα υποχρεωθούν να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε ότι μετά τις 7 αγωνιστικές  στον Σενεγαλέζος φορ της Νιούκαστλ, ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, καλείται να μείνει μακριά από τους αγώνες μία λιγότερο

 Οι δύο παίκτες ... αντάλλαξαν φτυσίματα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενοχοποιείται γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο με το υγρό πυρ και τον αντίπαλο του να απαντά με τον ίδιο αντιαθλητικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE