Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της Premiere League στους Πάπι Σισέ και Τζόνι Έβανς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο με φτύσιμο στον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και θα υποχρεωθούν να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε ότι μετά τις 7 αγωνιστικές  στον Σενεγαλέζος φορ της Νιούκαστλ, ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, καλείται να μείνει μακριά από τους αγώνες μία λιγότερο

 Οι δύο παίκτες ... αντάλλαξαν φτυσίματα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενοχοποιείται γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο με το υγρό πυρ και τον αντίπαλο του να απαντά με τον ίδιο αντιαθλητικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE