Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της Premiere League στους Πάπι Σισέ και Τζόνι Έβανς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο με φτύσιμο στον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και θα υποχρεωθούν να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε ότι μετά τις 7 αγωνιστικές  στον Σενεγαλέζος φορ της Νιούκαστλ, ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, καλείται να μείνει μακριά από τους αγώνες μία λιγότερο

 Οι δύο παίκτες ... αντάλλαξαν φτυσίματα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενοχοποιείται γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο με το υγρό πυρ και τον αντίπαλο του να απαντά με τον ίδιο αντιαθλητικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE