Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Εφτά ο Σισέ, έξι ο Έβανς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της Premiere League στους Πάπι Σισέ και Τζόνι Έβανς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν επεισόδιο με φτύσιμο στον αγώνα Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Δευτέρα και θα υποχρεωθούν να μείνουν για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Όπως ανακοινώθηκε ότι μετά τις 7 αγωνιστικές  στον Σενεγαλέζος φορ της Νιούκαστλ, ο Βορειοϊρλανδός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, καλείται να μείνει μακριά από τους αγώνες μία λιγότερο

 Οι δύο παίκτες ... αντάλλαξαν φτυσίματα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενοχοποιείται γιατί ξεκίνησε τον πόλεμο με το υγρό πυρ και τον αντίπαλο του να απαντά με τον ίδιο αντιαθλητικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE