Ο νικητής της ζωής Γκουτιέρεζ θέλει νέο συμβόλαιο

Ο νικητής της ζωής Γκουτιέρεζ θέλει νέο συμβόλαιο

Νέο συμβόλαιο στη Νιούκαστλ θέλει να κερδίσει ο Γιόνας Γκουτιέρεζ, ο οποίος κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του αφού νίκησε τον καρκίνο και κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο 31χρονος  Αργεντινός διεθνής μέσος επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία 17 μηνών και έδωσε το «παρών» την περασμένη Δευτέρα στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των «καρακαξών» αλλά και όχι μόνον.
 «Ζω μέρα με τη μέρα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά στην προπόνηση. Θα παλέψω για τη θέση μου. Πάντα προσπαθώ να το κάνω. Αναρρώνω, είμαι υγιείς και αισθάνομαι δυνατός. Τώρα πρέπει να περιμένω για την ευκαιρία μου και θα παλέψω γι' αυτό. Έχω τρεις μήνες για να κάνω το καλύτερο και θα δω τι θα συμβεί» τόνισε ο Γκουτιέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE