TΡΑΓΩΔΙΑ: 28 νεκροί μετά απο δυστύχημα στην Πορτογαλία

TΡΑΓΩΔΙΑ: 28 νεκροί μετά απο δυστύχημα στην Πορτογαλία

Στους 28 ανέρχονται οι νεκροί από το δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/4 στο νησί Μαδέρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός TSF και το τηλεοπτικό κανάλι SIC TV.

 

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Μαδέρα της Πορτογαλίας όταν τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Lusa, επικαλούμενο τον δήμαρχο της περιοχής.

Στο όχημα επέβαιναν περίπου 57 άτομα, εκ των οποίων δεκάδες έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.

Τα περισσότερα θύματα φέρεται να είναι Γερμανοί, όμως δεν είναι σαφές εάν οι νεκροί ήταν μόνον επιβαίνοντες στο λεωφορείο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του δυστυχήματος. Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία καταδεικνύουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με συνέπεια το όχημα να πέσει σε πλαγιά στο χωριό Σάντα Κρουζ.

Φωτογραφίες από το σημείο εικονίζουν ένα άκρο του λεωφορείου να αγγίζει την στέγη ενός σπιτιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE