To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

Σείσθηκε ο κόσμος της τεχνολογίας μετά την ανακοίνωση του νέου Samsung Galaxy Fold αξίας 2.000 ευρώ, ωστόσο, αρκετοί που το δοκίμασαν πριν την επίσημη διάθεση του δημοσιεύουν video από τα χαλασμένα τους κινητά.

Το κινητό της Samsung αξίας 2.000 ευρώ, μετατρέπεται σε τάμπλετ ένεκα της νέας τεχνολογίας με την πτυσσόμενη οθόνη του. Κάτι που εντυπωσίασε αρκετούς καταναλωτές κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, το Galaxy Fold χάλασε μετά από απλή χρήση του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE