To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

Σείσθηκε ο κόσμος της τεχνολογίας μετά την ανακοίνωση του νέου Samsung Galaxy Fold αξίας 2.000 ευρώ, ωστόσο, αρκετοί που το δοκίμασαν πριν την επίσημη διάθεση του δημοσιεύουν video από τα χαλασμένα τους κινητά.

Το κινητό της Samsung αξίας 2.000 ευρώ, μετατρέπεται σε τάμπλετ ένεκα της νέας τεχνολογίας με την πτυσσόμενη οθόνη του. Κάτι που εντυπωσίασε αρκετούς καταναλωτές κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, το Galaxy Fold χάλασε μετά από απλή χρήση του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE