To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

To κινητό της Samsung αξίας €2.000 χάλασε μόλις ξεκίνησαν να το χρησιμοποιούν – Pics&Video

Σείσθηκε ο κόσμος της τεχνολογίας μετά την ανακοίνωση του νέου Samsung Galaxy Fold αξίας 2.000 ευρώ, ωστόσο, αρκετοί που το δοκίμασαν πριν την επίσημη διάθεση του δημοσιεύουν video από τα χαλασμένα τους κινητά.

Το κινητό της Samsung αξίας 2.000 ευρώ, μετατρέπεται σε τάμπλετ ένεκα της νέας τεχνολογίας με την πτυσσόμενη οθόνη του. Κάτι που εντυπωσίασε αρκετούς καταναλωτές κατά την επίσημη παρουσίαση του.

Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, το Galaxy Fold χάλασε μετά από απλή χρήση του.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE