ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Επιβεβαίωσε ο υπ. Παιδείας τις έρευνες της Αστυνομίας για ενδεχόμενο εκφοβισμού του 16χρονου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Επιβεβαίωσε ο υπ. Παιδείας τις έρευνες της Αστυνομίας για ενδεχόμενο εκφοβισμού του 16χρονου

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας της υπόθεσης με τον 16χρονο μαθητή από την Λάρνακα για τον οποίο υπήρξαν πληροφορίες και καταγγελίες ότι ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Σε δηλώσεις στο Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους Εμπας το οποίο επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (18/4) ο κ.Χαμπιαουρης είπε ότι το θέμα διερευνάται από την αστυνομία και δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα των ερευνών αυτών.

Απεκάλυψε επίσης ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον αρχηγό Αστυνομίας για τις καταγγελίες αυτές. Κάλεσε όλους να αναμένουν το αστυνομικό πόρισμα και να μην προτρέχουν. Ο κ.Χαμπιαούρης απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι το θέμα του εκφοβισμού στις σχολικές μονάδες είναι μια από τις προτεραιότητες του Υπουργείου και υπάρχει εθνική στρατηγική για το θέμα. Γίνονται τομές και αλλαγές που θα επιφέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα, συμπλήρωσε.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE