ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ενδεχόμενο να ήταν θύμα εκφοβισμού ο 16χρονος Παναγιώτης - Στο ΤΑΕ ο φάκελος της υπόθεσης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ενδεχόμενο να ήταν θύμα εκφοβισμού ο 16χρονος Παναγιώτης - Στο ΤΑΕ ο φάκελος της υπόθεσης

Συστάθηκε ανακριτική ομάδα από το ΤΑΕ Λάρνακας για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του 16χρονου μαθητή και το ενδεχόμενο να ήταν θύμα bullying.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου και η ηγεσία, αναμένεται να συναντηθούν με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, για να θέσουν πληροφορίες και αναφορές σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 16χρονου μαθητή.

Πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο 16χρονος Παναγιώτης, ήταν θύμα bullying, κάτι που διερευνάται πλέον από την Αστυνομία.

Προηγουμένως την υπόθεση εξέταζε ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου, αφού μέχρι πρότινος διερευνούσαν υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Από το κατώφλι του ΤΑΕ αναμένεται να περάσουν για κατάθεση όλοι όσοι βρίσκονταν στο νεανικό πάρτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία, ώστε να διερευνηθούν όλα όσα διαδραματίστηκαν την μοιραία ημέρα.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που διενήργησε την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 16χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία συνέπεια εισρόφησης εμεσμάτων.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE