ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βούτηξαν δύτες για το 6χρονο αγγελούδι στο Ξυλιάτο- Η κατάσταση αυτή τη στιγμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βούτηξαν δύτες για το 6χρονο αγγελούδι στο Ξυλιάτο- Η κατάσταση αυτή τη στιγμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 38χρονης γυναίκας καθώς και την εξακρίβωση της τύχης της 6χρονης Sierra η οποία επίσης αγνοείται τις 5 Μαίου του 2018.

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι έρευνες διεξάγονται σε δύο ουσιαστικά σημείο αφού πέραν από το μετάλλιο στο Μιτσερό μετά από φερόμενη εκδοχή του 35χρονου λοχαγού η ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας έχει επικεντρωθεί και στο μετάλλιο στο Ξυλιάτο.

Αυτή τη στιγμή (15:20) μέλη της Δύναμης βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης ενώ δύτες έχουν μπει στο νερό σε μια προσπάθεια να διακριβωθεί αν η λίμνη έχει γίνει ο υγρός τάφος για το 6χρονο αγγελούδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE