ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βούτηξαν δύτες για το 6χρονο αγγελούδι στο Ξυλιάτο- Η κατάσταση αυτή τη στιγμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βούτηξαν δύτες για το 6χρονο αγγελούδι στο Ξυλιάτο- Η κατάσταση αυτή τη στιγμή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 38χρονης γυναίκας καθώς και την εξακρίβωση της τύχης της 6χρονης Sierra η οποία επίσης αγνοείται τις 5 Μαίου του 2018.

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι έρευνες διεξάγονται σε δύο ουσιαστικά σημείο αφού πέραν από το μετάλλιο στο Μιτσερό μετά από φερόμενη εκδοχή του 35χρονου λοχαγού η ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας έχει επικεντρωθεί και στο μετάλλιο στο Ξυλιάτο.

Αυτή τη στιγμή (15:20) μέλη της Δύναμης βρίσκονται περιμετρικά της λίμνης ενώ δύτες έχουν μπει στο νερό σε μια προσπάθεια να διακριβωθεί αν η λίμνη έχει γίνει ο υγρός τάφος για το 6χρονο αγγελούδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.