ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Το σημείο που υπέδειξε ο 35χρονος - Νέοι ισχυρισμοί για το βράδυ του εγκλήματος

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Το σημείο που υπέδειξε ο 35χρονος - Νέοι ισχυρισμοί για το βράδυ του εγκλήματος

Σε νέους ισχυρισμούς προχώρησε ο 35χρονος λοχαγός, μετά την παραδοχή του για τον φόνο της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κορούλας της. 

Της Γεωργιας Παππούτα 

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε ρεπορτάζ μας το βράδυ της Παρασκευής (19/04), ο λοχαγός λύγισε σε κατάθεση του και ανέφερε στους ανακριτές ότι σκότωσε την Μαρί Ρόουζ. Ωστόσο, έφασκε κι αντίφασκε με διάφορα σενάρια για το 6χρονο αγγελούδι, αναφέροντας στα περισσότερα ότι δεν σκότωσε την σκότωσε. 

Σε νέους ισχυρισμούς του το βράδυ (19/04) στους ανακριτές, ο 35χρονος λοχαγός ανάφερε ότι το 6χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στον ύπνο του και πέθανε. Όπως αναφέρει, στην συνέχεια στραγγάλισε την Marry Rose, γιατί ξεκίνησε να φωνάζει... 

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος σε αρχικές καταθέσεις του έλεγε ότι είχε αφήσει ζωντανό το κοριτσάκι στο φρεάτιο στο Μιτσερό, δίπλα από την μητέρα του και το άκουγε να κλαίει, ενώ όταν κατέβηκε είχε ήδη πεθάνει.  

Το ίδιο βράδυ (19/04), οι ανακριτές οδήγησαν τον 35χρονο σε σημείο που ο ίδιος ανάφερε ότι είχε θάψει το 6χρονο κοριτσάκι. Κατά την διάρκεια, ο ίδιος τους υπέδειξε ένα σημείο λίμνης στο μεταλλείο Μεμί στον Ξιλιάτο, λέγοντας τους πως εκεί έριξε το άψυχο σώμα του κοριτσιού.  

Όπως είπε ο 35χρονος λοχαγός, δεν έριξε τα δύο πτώματα στο ίδιο σημείο, έτσι ώστε σε περίπτωση εντοπισμού τους, να μην συνδεθούν μεταξύ τους.  

Οι έρευνες στο μεταλλείο Μεμί, θα ξεκινήσουν με το πρώτο φως της ημέρας το Σάββατο (20/04), για προσπάθειες ανεύρεσης της σορούς της 6χρονης Sierra. 

Έρευνες συνεχίζονται και στο σπίτι του 35χρονου, στην προσπάθεια εντοπισμού οποιουδήποτε στοιχείου που να προδίδει το σημείο στο οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.  

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top