Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Τη βαθύτατη του θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για το θάνατο της Ελλης Χάσικου.



Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος αναφέρει ότι "βαθύτατη θλίψη μου προκάλεσε ο θάνατος της προσφιλούς μας Έλλης Χάσικου, συζύγου του στενού συνεργάτη μου Σωκράτη Χάσικου. Μετά από τρίχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, η Έλλη έφυγε από τα εγκόσμια, αιωνία όμως θα είναι η μνήμη της".

Ο Πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Χάσικο, τα τρία παιδιά τους, τον πατέρα Φρίξο Κουλέρμο και σε όλη την οικογένεια. 

"Έχουν την πλήρη συμπαράστασή μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές" καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE