Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον θάνατο της Ελλης Χάσικου

Τη βαθύτατη του θλίψη εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για το θάνατο της Ελλης Χάσικου.



Σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος αναφέρει ότι "βαθύτατη θλίψη μου προκάλεσε ο θάνατος της προσφιλούς μας Έλλης Χάσικου, συζύγου του στενού συνεργάτη μου Σωκράτη Χάσικου. Μετά από τρίχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, η Έλλη έφυγε από τα εγκόσμια, αιωνία όμως θα είναι η μνήμη της".

Ο Πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Χάσικο, τα τρία παιδιά τους, τον πατέρα Φρίξο Κουλέρμο και σε όλη την οικογένεια. 

"Έχουν την πλήρη συμπαράστασή μου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές" καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE