ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ακόμη 2 για τον εμπρησμό- Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 39χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί ακόμη 2 για τον εμπρησμό- Καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 39χρονου

Διάταγμα 3ήμερης κράτησης, εξέδωσε το Σάββατο (20/4), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίων δύο ύποπτων υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων, ο οποίος σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 12/3 στο χωριό Ασώματος Λεμεσού.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών υπόπτων για την υπόθεση, την Παρασκευή (19/4), με το Δικαστήριο να εκδίδει διάταγμα προσωποκράτησης για τους δύο εκ των τριών συλληφθέντων.

Ο δικηγόρος των συλληφθέντων, Αλέξανδρος Σαουρής, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση των δύο.

Για την ίδια υπόθεση, έχει καταχωρηθεί στις 4/4/2019 ήδη υπόθεση ενώπιον 39χρονου, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε σε δημοσίευμα μας στις 29 Μαρτίου, είχε συνδεθεί με την υπόθεση, αφού σε πλαστικό παγούρι που εντοπίστηκε στη σκηνή του εμπρησμού, βρέθηκε γενετικό του υλικό.

Πάντως, η Αστυνομία πρόκειται να λάβει περί τις 30 ακόμη καταθέσεις ενώ τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων, αναμένεται να τεθούν υπό το μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ, κατόπιν εξασφάλισης σχετικού διατάγματος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μετά τις τελευταίες συλλήψεις, φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια έτσι να διαπιστωθούν οι σχέσεις μεταξύ των συλληφθέντων και του κατηγορούμενου, όπως επίσης και ο όποιος πιθανός ρόλος τους στην υπόθεση.  

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top