Περιοδεία Προέδρου ΔΗΣΥ στον Πύργο Τηλλυρίας

Περιοδεία Προέδρου ΔΗΣΥ στον Πύργο Τηλλυρίας

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι ιδιαίτερα οι ακριτικές περιοχές, όπως και ο Πύργος Τηλλυρίας μπορούν να επωφεληθούν από ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης.


Πολύ περισσότερο συνέχισε, η Ε.Ε. παρέχει τεράστιες προοπτικές για τους νέους ανθρώπους. Σε δηλώσεις στον Πύργο Τηλλυρία τον οποίο επισκέφθηκε συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι είναι σημαντικό το μήνυμα  που θα φύγει προς τις Βρυξέλλες στις επερχόμενες εκλογές, ότι η κυπριακή κοινωνία στηρίζει τα κόμματα που πιστεύουν στην Ευρώπη.

Είπε ακόμη ότι μέσα από τις σχέσεις του ΔΗΣΥ με το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρωβουλή, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που μπορούν να διορθωθούν και λάθη της Ε.Ε. αλλά και να γίνει η Ευρώπη πιο φιλική προς τους πολίτες. Κόμματα που δεν πίστεψαν ποτέ στην Ευρώπη, θέλουν την ψήφο του λαού για να διαλύσουν την Ε.Ε, συνέχισε. Το σπίτι μας, κατέληξε, μπορεί να έχει ρωγμές και ατέλειες αλλά δεν το καταστρέφουμε. Αντίθετα ως καλοί νοικοκύρηδες, είπε ,προσπαθούμε να διορθώσουμε τις ρωγμές.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE