Έγκλημα η δημιουργία ασφαλτικού εργοστασίου στα Πυργά, λέει η ΟΠΟΚ

Έγκλημα η δημιουργία ασφαλτικού εργοστασίου στα Πυργά, λέει η ΟΠΟΚ

Την «κάθετη διαφωνία» της με την λειτουργία ασφαλτικού εργοστασίου στα Πυργά εκφράζει η Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου (ΟΠΟΚ).

 
Η ΟΠΟΚ με ανακοίνωσή της εκφράζει επίσης προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα προκαλούν οι δημόσιες τοποθετήσεις του νομικού εκπροσώπου της Μονής Σταυροβουνίου, σχετικά με τις παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών στην υπόθεση εγκατάστασης εργοστασίου παραγωγής ασφάλτου στα Πυργά.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE