ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βάρκα στη λίμνη Ξυλιάτο κατέβασε η ΕΜΑΚ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βάρκα στη λίμνη Ξυλιάτο κατέβασε η ΕΜΑΚ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11:11 (22/04) - Εντατικοποιούνται οι έρευνες των αρμόδιων σωμάτων που επιχειρούν αυτή τη στιγμή σε λίμνη στο Ξυλιάτο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για εξιχνίαση των φρικιαστικών εγκλημάτων που διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς.

Αυτή τη στιγμή άνδρες της ΕΜΑΚ χρησιμοποιούν βάρκα, με τη βοήθεια της οποίας θα ερευνήσουν περιμετρικά τη λίμνη.

Από το πρωί επιχειρούσε στο σημείο το τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ, το οποίο κατέγραφε πλάνα από τον πυθμένα της λίμνης.

Θα ακολουθήσουν έρευνες από δύτες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα εντός της ημέρας, υπάρχει αποφασιστικότητα προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE