ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βάρκα στη λίμνη Ξυλιάτο κατέβασε η ΕΜΑΚ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Βάρκα στη λίμνη Ξυλιάτο κατέβασε η ΕΜΑΚ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11:11 (22/04) - Εντατικοποιούνται οι έρευνες των αρμόδιων σωμάτων που επιχειρούν αυτή τη στιγμή σε λίμνη στο Ξυλιάτο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για εξιχνίαση των φρικιαστικών εγκλημάτων που διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς.

Αυτή τη στιγμή άνδρες της ΕΜΑΚ χρησιμοποιούν βάρκα, με τη βοήθεια της οποίας θα ερευνήσουν περιμετρικά τη λίμνη.

Από το πρωί επιχειρούσε στο σημείο το τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ, το οποίο κατέγραφε πλάνα από τον πυθμένα της λίμνης.

Θα ακολουθήσουν έρευνες από δύτες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα εντός της ημέρας, υπάρχει αποφασιστικότητα προκειμένου να προχωρήσουν οι έρευνες.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.