ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Έγιναν έρευνες μέχρι 60 μ. βάθος στο φρεάτιο – Μαζική επιχείρηση με δύτες της Ε.Φ.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Έγιναν έρευνες μέχρι 60 μ. βάθος στο φρεάτιο – Μαζική επιχείρηση με δύτες της Ε.Φ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της ημέρας (22/04) πιθανόν να σημειωθεί μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να ερευνηθεί η λίμνη στο μεταλλείου του Ξυλιάτου και το φρεάτιο στο Μιτσερό απ΄ όπου ήδη ανασύρθηκαν δυο σοροί γυναικών.

Του Φάνη Μακρίδη

Κι αυτό σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος που συγκλονίζει την κυπριακή κοινωνία από τις 14 Απριλίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πιθανόν να επιχειρήσουν ταυτόχρονα δύτες της ΕΜΑΚ, της Λιμενικής αλλά και της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς.

Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις μεταξύ των πιο πάνω σωμάτων και πως είναι πλέον πιθανόν εντός της ημέρας (22/04) να επιχειρήσουν μαζικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα τελευταία 24ωρα επιχειρούν στη λίμνη του μεταλλείου Μεμί στο Ξυλιάτο, αλλά και στο φρεάτιο στο Μιτσερό, μέλη της ΕΜΑΚ.

Η αποστολή τους όχι μόνο ήταν επικίνδυνη αλλά και ψυχολογικά επώδυνη. Πιθανόν γι΄ αυτό να κρίθηκε απαραίτητη και η συμμετοχή δυτών άλλων σωμάτων.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ που κατέβηκε στο γεμάτο νερό φρεάτιο για να καταγράψει εικόνες, έχει καλύψει μέχρι στιγμής περίπου 60 μέτρα βάθος, ενώ τη Δευτέρα (22/04) ήταν προγραμματισμένο να καλύψει και τα υπόλοιπα περίπου 70 μ. που απομένουν μέχρι τον πάτο (γύρω στα 130 μ. βάθος).

Η εικασία που υπάρχει είναι ότι αν υπάρχουν κι άλλοι σοροί θα έχουν καταλήξει στο βάθος του φρεατίου και θα χρησιμοποιήθηκαν βαρίδια.

Να θυμίσουμε ότι ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς Ν. Μ. έχει παραδεχθεί την δολοφονία της 38χρονης Μαρί Ρόουζ και της 28χρονης Αριάν Παλάνας Λοζάνο (και οι δυο από τις Φιλιππίνες), ενώ μιλώντας στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας για την 6χρονη κόρη της Ρόουζ έφασκε κι αντίφασκε.

Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση ως προς την ταυτοποίηση της δεύτερης σορού που ανασύρθηκε από το φρεάτιο την περασμένη Παρασκευή (19/04).

Η Αστυνομία, πάντως, πιστεύει ότι βρίσκεται ενώπιον περίπτωσης κατά συρροήν δολοφόνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top