ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - Μαρίνος Κλεάνθους: «Δεν μας απασχολεί καμία δημοσκόπηση» - VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - Μαρίνος Κλεάνθους: «Δεν μας απασχολεί καμία δημοσκόπηση» - VIDEO

Για τους λόγους αποχώρησής του από το ΔΗΚΟ αλλά και τις βλέψεις του ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ανέλυσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaOnline, o υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΔΗΠΑ, κύριος Μαρίνος Κλεάνθους.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ThemaOnline, ενόψει Ευρωεκλογών, ο κύριος Κλεάνθους, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που κατά καιρούς δημοσιεύονται, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, ανέφερε πως οι δημοσκοπήσεις είναι ένα σημαντικό εργαλείο, όμως δεν τους απασχολεί καμία δημοσκόπηση, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε η ΔΗΠΑ είναι καθημερινά κοντά στους πολίτες, όπου γνωρίζουν τα προβλήματά τους αλλά και το πόσο πολύ «αγκαλιάζουν το δικό μας μήνυμα».

Kληθείς να σχολιάσει την αποχώρησή του από το ΔΗΚΟ, όντας Δημοτικός Σύμβουλος του κόμματος στην Αγλαντζιά, ο ίδιος μίλησε για τους λόγους που τον έσπρωξαν να ενταχθεί στα κοινά .

Ο κύριος Κλεάνθους ανέφερε πως διάφορες καταστάσεις που έβλεπε στο παρελθόν τον ενοχλούσαν ενώ όποτε ρωτούσε γι’ αυτές, η απάντηση που λάμβανε ήταν πως «ήταν δύσκολοι καιροί και άλλες εποχές», μια φράση την οποία, όπως ανέφερε, δεν ήθελε να δώσει στα δικά του παιδιά.

Όσον αφορά την αποχώρησή του, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΠΑ, ανέφερε πως «ήρθε ένα σημείο όπου άνηκα σε ένα χώρο που οι απόψεις του δεν με εξέφραζαν, αλλά και η δική μου φωνή δεν είχε κάποια δύναμη». Ο κύριος Κλεάνθους είπε πως θεωρείτο ως κάτι το δεδομένο που ήταν εκεί μόνο για να επηρεάσει καταστάσεις ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι αποφάσεις του κόμματος. Η δική του φωνή «δεν πήγαινε προς τα πάνω» και νιώθοντας απογοήτευση, θεώρησε πως ήταν η στιγμή να αποχωρήσει από το κόμμα.

Μιλώντας για τους λόγους που τον ώθησαν να κατέλθει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΔΗΠΑ, ο κύριος Κλεάνθους, μίλησε για τρεις εικόνες που είχε βιώσει και του έμειναν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό.

Η πρώτη εικόνα, όπως εξήγησε, ήταν η πρώτη εργάσιμη μέρα μετά το κούρεμα του 2013, όπου στον δρόμο για το γραφείο, βρήκε ένα κύριο στο πεζοδρόμιο να κλαίει. «Φαινόταν να τα είχε χαμένα και να ήταν σε απόγνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο κύριος Κλεάνθους, εξήγησε πως ο εν λόγω κύριος, είχε πουλήσει το πατρικό του σπίτι και όλα του τα χρήματα βρίσκονταν στην Λαϊκή Τράπεζα και κουρεύτηκαν. «Έκλαιγε και ήταν σε απόγνωση» είπε ο κύριος Κλεάνθους καθώς είχε πολλά δάνεια, αλλά και δυο παιδιά για να σπουδάσει.

 Η δεύτερη εικόνα, ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασε τον πρωτότοκο του γιο, όπου το συγκεκριμένο συναίσθημα αλλά και η αίσθηση ευθύνης που ένιωσε εκείνη τη στιγμή, του έδωσαν να καταλάβει πως «η προτεραιότητα μου είναι οι επόμενες γενιές», είπε.

Η τρίτη εικόνα, ήταν η εικόνα της φίλης του Έλενας που χάθηκε λόγω των εξαρτήσεων. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μίλησε για τους ανθρώπους, που είναι στο περιθώριο, με την πολιτεία να τους γυρίζει την πλάτη, καθώς δεν υπάρχει μια «ομπρέλα» να προφυλαχθούν, με τον ίδιο να τονίζει πως πρέπει να έχουμε ένα πιο κοινωνικά ευαίσθητο κράτος.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΠΑ, μίλησε για τους στόχους του κόμματος στις Εκλογές του Μαΐου 2019 αλλά και την επιθυμία να λάβουν μια θέση στο Εθνικό Συμβούλιο.

Δείτε τη συνέντευξή του στο ThemaOnline:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top