ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Χαραλαμπίδου σε Προδρόμου: «Καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες»

Σκληρή απάντηση Χαραλαμπίδου σε Προδρόμου: «Καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες»

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι το κόμμα της Αριστεράς, συνειδητά θέτει ως στόχο τον Πρόεδρο και όχι την στάση της Τουρκίας στο Κυπριακό.   

«Αγαπητέ Πρόδρομε, κυβερνητικέ εκπρόσωπε: Το ΑΚΕΛ δεν έχει ανάγκη να στοχοποιήσει κανέναν. Να’ ναι καλά ο Πρόεδρος μια χαρά τα καταφέρνει να στοχοποιείται απο μόνος του» σημείωσε αρχικά η κα. Χαραλαμπίδου, σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.      

«Πότε με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του και του γραφείου του και τις δηλώσεις τους, πότε με τους εγκληματικούς για το δημόσιο συμφέρον διορισμούς που κάνει, πότε με τις τοποθετήσεις του, που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ», συμπλήρωσε.

«Θυμάσαι δεν μπορεί, αφού πολλές φορές εσύ εκτίθεσαι για να τα μαζέψεις» ανέφερε επίσης και πρόσθεσε: «Ακόμη εκτίθεται πότε με την ανικανότητα των υπουργών που επέλεξε με εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιές για το δημόσιο , πότε με τις κόντρες του με τον Εισαγγελέα και τον Ελεγκτή, ακόμα και με την ευκολία που αναιρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις εκτίθεται».

«Μην ξεχάσω», σημείωσε«και τις δραματικές παραστάσεις που ανεβάζει κάθε τόσο με οργίλο ύφος για να πείσει αφελείς. Πόσα άλλα να θυμηθώ!».

Και κατέληξε: «Οπότε μην τα ρίχνεις στο ΑΚΕΛ. Όσο για το προεδρικό - έχετε και την Κλέλια Βασιλείου κάθε τόσο να μας θυμίζει και να υπογραμμίζει όλες τις αποτυχημένες επιλογές σας με τις "ιστορικές" παρεμβάσεις της».   

«Οπότε Πρόδρομε μια χαρά τα καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες ... θυμάσαι την τάτσα του Αβέρωφ που έμεινε στο Προεδρικό, όπως μας είπε».

Θυμίζουμε ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανεφερε για το ΑΚΕΛ: «Για μια ακόμα φορά, μιλώντας για το Κυπριακό, επιλέγει συνειδητά ως στόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top