ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ: Νέα έκρηξη κοντά σε εκκλησία- Προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν βόμβα

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ: Νέα έκρηξη κοντά σε εκκλησία- Προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν βόμβα

Έκρηξη σημειώθηκε ξανά τη Δευτέρα (22/4), σε εκκλησία στη Σρι Λάνκα, 24 ώρες μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 290 ανθρώπους.

Η νέα έκρηξη, σύμφωνα με την ελλαδική news247.gr, σημειώθηκε κοντά σε εκκλησία στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικό μηχανισμό εξερράγη τη στιγμή που επιχειρείτο από τις τοπικές Αρχές η εξουδετέρωση του.

Μέχρι στιγμής (14:50), δεν έχει καταστεί σαφές εάν η έκρηξη αποτελεί μέρος νέας επίθεσης ή εάν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε για την επίθεση της Κυριακής που δεν εξερράγη.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αστυνομία της Σρι Λάνκα εντόπισε 87 πυροκροτητές στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πρωτεύουσα, το Κότε.

Δημοσίευμα της ΕΡΤ, αναφέρει ότι πίσω από τις επιθέσεις της Κυριακή (21/4), όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, βρίσκεται η τοπική ισλαμιστική οργάνωση “National Thowheeth Jama’ath” (NTJ).

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE