ΚΟΣΜΟΣ

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ: Νέα έκρηξη κοντά σε εκκλησία- Προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν βόμβα

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ: Νέα έκρηξη κοντά σε εκκλησία- Προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν βόμβα

Έκρηξη σημειώθηκε ξανά τη Δευτέρα (22/4), σε εκκλησία στη Σρι Λάνκα, 24 ώρες μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που στοίχησαν τη ζωή σε τουλάχιστον 290 ανθρώπους.

Η νέα έκρηξη, σύμφωνα με την ελλαδική news247.gr, σημειώθηκε κοντά σε εκκλησία στο Κολόμπο της Σρι Λάνκα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκρηκτικό μηχανισμό εξερράγη τη στιγμή που επιχειρείτο από τις τοπικές Αρχές η εξουδετέρωση του.

Μέχρι στιγμής (14:50), δεν έχει καταστεί σαφές εάν η έκρηξη αποτελεί μέρος νέας επίθεσης ή εάν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε για την επίθεση της Κυριακής που δεν εξερράγη.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αστυνομία της Σρι Λάνκα εντόπισε 87 πυροκροτητές στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της πρωτεύουσα, το Κότε.

Δημοσίευμα της ΕΡΤ, αναφέρει ότι πίσω από τις επιθέσεις της Κυριακή (21/4), όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, βρίσκεται η τοπική ισλαμιστική οργάνωση “National Thowheeth Jama’ath” (NTJ).

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top