ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Σταματούν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου για λόγους ασφαλείας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Σταματούν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου  για λόγους ασφαλείας

Οι έρευνες στο φρεάτιο στο λατομείο του Μιτσερού θα σταματήσουν για λόγους ασφαλείας, δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας αργά το απόγευμα της Δευτέρας 22/4.


Ο κ. Τράγκολας στις δηλώσεις του στη σκηνή, έκανε λόγο για αλλοίωση των δοκών που συγκρατούν τον ανελκυστήρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, έχει διαπιστωθεί μία μικρή κάμψη των μεταλλικών δοκών που συγκρατούν τα αναβατόρια. Οι έρευνες, ανέφερε, θα συνεχιστούν όταν ο χώρος καταστεί ασφαλής και αποσοβηθεί ο κίνδυνος υποχώρησης των δοκών.

«Το πότε θα γίνει αυτό, θα το πουν οι ειδικοί», δήλωσε.

Την Τρίτη 23/4ο θα συνεχιστούν οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου με τη χρήση ρομποτικής κάμερας. Ο κ. Τράγκολας έκανε λόγο για «κρίσιμα σημεία» εντός της λίμνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.