ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Εκφράζονται φόβοι για εντοπισμό κι άλλων θυμάτων- Κινητικότητα στο φρεάτιο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Εκφράζονται φόβοι για εντοπισμό κι άλλων θυμάτων- Κινητικότητα στο φρεάτιο

Κινητικότητα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/4 στο φρεάτιο το οποίο αποδείχτηκε ο «υγρός τάφος» για δύο γυναίκες τις οποίες ο 35χρονος λοχαγός σκότωσε και «ξεφορτώθηκε» τόσο απάνθρωπα τα πτώματα.

Γύρω στις 17:30 έφτασε στο χώρο του Μεταλλίου στο Μιτσερό η υπερσύγχρονη κάμερα-ρομπότ ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες γύρω από τα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την Κύπρο. Η κάμερα-ρομπότ μπορεί να βυθστεί μέχρι τα 300 μέτρα κάτω από το νερό και είναι ισως το μοναδικό εργαλείο που μπορεί να ρίξει άμεσα «φως» στις ερευνες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης κόρης της 38χρονης, που είχε ανευρεθεί δολοφονημένη, ή και για άλλα θύματα.


Νωρίτερα, οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου, που τελεί υπό κράτηση σχετικά με τις υποθέσεις, ήταν ότι η σορός της 6χρονης βρίσκεται στη λίμνη Ξυλιάτου.
 
Μέχρι στιγμής από το φρεάτιο ανασύρθηκε η σορός της μητέρας της 6χρονης και ακόμα μίας γυναίκας, ενώ εκφράζονται φόβοι από πλευράς των αρχών για εντοπισμό και άλλων θυμάτων.
 
Οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου θα συνεχιστούν και την Τρίτη 23/4.

ΤοThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE