ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Εκφράζονται φόβοι για εντοπισμό κι άλλων θυμάτων- Κινητικότητα στο φρεάτιο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Εκφράζονται φόβοι για εντοπισμό κι άλλων θυμάτων- Κινητικότητα στο φρεάτιο

Κινητικότητα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/4 στο φρεάτιο το οποίο αποδείχτηκε ο «υγρός τάφος» για δύο γυναίκες τις οποίες ο 35χρονος λοχαγός σκότωσε και «ξεφορτώθηκε» τόσο απάνθρωπα τα πτώματα.

Γύρω στις 17:30 έφτασε στο χώρο του Μεταλλίου στο Μιτσερό η υπερσύγχρονη κάμερα-ρομπότ ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες γύρω από τα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την Κύπρο. Η κάμερα-ρομπότ μπορεί να βυθστεί μέχρι τα 300 μέτρα κάτω από το νερό και είναι ισως το μοναδικό εργαλείο που μπορεί να ρίξει άμεσα «φως» στις ερευνες για εντοπισμό της σορού της 6χρονης κόρης της 38χρονης, που είχε ανευρεθεί δολοφονημένη, ή και για άλλα θύματα.


Νωρίτερα, οι έρευνες στη λίμνη του Ξυλιάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι ισχυρισμοί του 35χρονου, που τελεί υπό κράτηση σχετικά με τις υποθέσεις, ήταν ότι η σορός της 6χρονης βρίσκεται στη λίμνη Ξυλιάτου.
 
Μέχρι στιγμής από το φρεάτιο ανασύρθηκε η σορός της μητέρας της 6χρονης και ακόμα μίας γυναίκας, ενώ εκφράζονται φόβοι από πλευράς των αρχών για εντοπισμό και άλλων θυμάτων.
 
Οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου θα συνεχιστούν και την Τρίτη 23/4.

ΤοThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE