ΦΟΝΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Η κατάσταση του πτώματος της γυναίκας στο φρεάτιο – Πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν κι άλλοι σοροί

ΦΟΝΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Η κατάσταση του πτώματος της γυναίκας στο φρεάτιο – Πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν κι άλλοι σοροί

Ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, επιβεβαίωσε πλήρως τις πληροφορίες που μεταδώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (20/04) και θέλουν την Αστυνομία να έχει εντοπίσει ακόμη ένα πτώμα γυναίκας στο φρεάτιο του Μιτσερού, όπου την περασμένη Κυριακή (14/04) είχε εντοπιστεί η σορός της 38χρονης Μαρί Ρόουζ.

Της Γεωργίας Παππούτα

Λίγο πριν τις τοποθετήσεις του κ. Σιάηλου στους εκπροσώπους του δημοσιογράφους, υπήρχε έντονη κινητικότητα στον χώρο του μεταλλείου του Μιτσερού. Εκτός από τα μέλη της αστυνομικής δύναμης που διεξήγαγαν τις έρευνες, είχε μεταβεί στο σημείο και ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας Νίκος Σοφοκλέους.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του πτώματος που ανασύρθηκε, παρουσιάζει την ίδια κατάσταση με αυτό της Μαρί Ρόουζ. Δηλαδή, είναι σαπουνοποιημένο και δεν φέρει ρουχισμό.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για την 6χρονη κόρη της Μαρί Ρόουζ συνεχίζονται.

Την ίδια στιγμή νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από τις έρευνες προκύπτει ότι υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Για την ώρα, ωστόσο, είναι άγνωστο κατά πόσον ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, Ν.Μ., σχετίζεται και με αυτά τα εγκλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE