ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Επικοινώνησε με τον Σύνδεσμο Οικιακών Βοηθών ο «Ορέστης» - Μίλησε με μητέρα ελλείπουσας - VIDEO

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Επικοινώνησε με τον Σύνδεσμο Οικιακών Βοηθών ο «Ορέστης» - Μίλησε με μητέρα ελλείπουσας - VIDEO

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών στην Κύπρο για τον «Ορέστη» , ο οποίος φέρεται να συνομίλησε ακόμη και μαζί του για δουλειά.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ ο κ. Λούης Κουτρουκίδης ο 35χρονος λοχαγός που παραδέχθηκε τουλάχιστον δυο φόνους γυναικών, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινώνησε μαζί του, λέγοντάς του ότι ενδιαφέρεται για δουλειά που διαφήμιζε, λόγω του ότι η φίλη του είναι από τις Φιλιππίνες.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος λοχαγός παραδέχθηκε τον φόνο της Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό, και ακόμη μιας γυναίκας με την ίδια καταγωγή, που βρισκόταν στον κατάλογο με τις ελλείπουσες. 

Είπε ακόμη ότι μητέρα άλλης ελλείπουσας τον επισκέφθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών στην Λεμεσό και ξέσπασε σε λυγμούς, με τον ίδιο να στεναχωρείται. Όπως είπε, ο «Ορέστης» συνομίλησε με την μητέρα της εν λόγω ελλείπουσας, λέγοντας της: «Την κόρη σου την έφαγε η Κυπριακή Δημοκρατία».

Ο κ. Κουτρουκίδης, αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες που έκανε ο ίδιος στο ΤΑΕ Λεμεσού, για την εξαφάνιση της Μαρί Ρόουζ και την κορούλας της, όπου σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, αστυνομικός τον ρώτησε πόσο χρονών είναι και όταν του απάντησε 70 αυτός του είπε: «Τζιαι κάθεσαι τζιαί ασχολείσαι με μιαν Φιλιππινέζα τζιαι το μωρό της. Τούτοι γιέ μου εφύαν επήαν που τα κατεχόμενα στην Ευρώπη, μεν ασχολείσαι. Πήαιννε στο καλό, εν κρίμα χάννεις τζιαι την ώρα σου».

Επιπλέον, σχολίασε το γεγονός ότι τότε δεν υπήρξε η απαραίτητη κινητοποίηση από την Αστυνομία. Μετά τον εντοπισμό της σορού της Ρόουζ, ο κ. Κουτρουκίδης επικοινώνησε ξανά με την Αστυνομία, αισθανόμενος, όπως είπε, να τους πει πως αν έκαναν κάτι τότε που προέβη στις καταγγελίες, δεν θα είχαμε τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις.

Σημειώνουμε ότι οι έρευνες τις Αστυνομίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση, ενώ ο 35χρονος λοχαγός που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης», τελεί ήδη υπό κράτηση. 

Δείτε όσα δήλωσε στη κάμερα του ΣΙΓΜΑ ο κ. Κουτρουκίδης, στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top