ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΡΕΥΝΕΣ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ ΞΥΛΙΑΤΟΥ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από το πρωί της Δευτέρας (22/04) συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Ξυλιάτου για τον εντοπισμού του 6χρονου κοριτσιού, ύστερα από την ομολογία του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς πως το πτώμα του άτυχου κοριτσιού βρίσκεται στην λίμνη. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο σημείο αυτή τη στιγμή βρίσκεται και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ενώ όπως αναφέραμε και σε προηγούμενό μας δημοσίευμα άνδρες της ΕΜΑΚ χρησιμοποιούν βάρκα, με τη βοήθεια της οποίας θα ερευνήσουν περιμετρικά τη λίμνη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδίποτε νέα πληροφορία ή στοιχείο το οποίο να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 35χρονου φερόμενου ως δράστη. 

Λίγο προηγουμένως ο Αρχηγός της Αστυνομίας, προέβη σε δηλώσεις από το Αρχηγείο της Αστυνομίας σχετικά με τα φρικτά ευρήματα (δύο σορούς γυναικών) στο φρεάτιο του Μιτσερού, αλλά και στην συνέχεια των ερευνών για εντοπισμό της 6χρονης κόρης της Μαρί Ρόουζ στη λίμνη στο μεταλλείο Μέμι του Ξυλιάτου. Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κριτική που δέχεται η Αστυνομία σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της όλης υπόθεσης. 

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί της Δευτέρας (22/04) στο σημείο επιχειρούσε και τελευταίας τεχνολογίας ρομπότ, το οποίο κατέγραφε πλάνα από τον πυθμένα της λίμνης.

Φωτογραφίες από την σκηνή:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top