Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Δεύτερη φορά που Αγία Νάπα και Σαλαμίνα θα τα πουν μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιος μπορεί να πει πως οι δυο προπονητές δεν έχουν και πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλο.

Σε περίπτωση νίκης η Αγια Ναπα θα προσπεράσει βαθμολογικά την Νέα Σαλαμίνα αν και θα ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς , άρα σήμερα η προσπάθεια θα είναι να κερδίσει η Αγία Νάπα.

Ο Ζαχαρία Θεοδώρου είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει ο κ Κοσμά. Οι 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση είναι οι  Κίττος, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Τζούρτζουριτς, Φούσκο, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ, Χάμπερ και Μγκούνι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.