Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Δεύτερη φορά που Αγία Νάπα και Σαλαμίνα θα τα πουν μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιος μπορεί να πει πως οι δυο προπονητές δεν έχουν και πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλο.

Σε περίπτωση νίκης η Αγια Ναπα θα προσπεράσει βαθμολογικά την Νέα Σαλαμίνα αν και θα ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς , άρα σήμερα η προσπάθεια θα είναι να κερδίσει η Αγία Νάπα.

Ο Ζαχαρία Θεοδώρου είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει ο κ Κοσμά. Οι 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση είναι οι  Κίττος, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Τζούρτζουριτς, Φούσκο, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ, Χάμπερ και Μγκούνι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE