Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Νίκη για να ελπίζει η Αγία Ναπα

Δεύτερη φορά που Αγία Νάπα και Σαλαμίνα θα τα πουν μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και κάποιος μπορεί να πει πως οι δυο προπονητές δεν έχουν και πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλο.

Σε περίπτωση νίκης η Αγια Ναπα θα προσπεράσει βαθμολογικά την Νέα Σαλαμίνα αν και θα ισοβαθμούν στους 19 βαθμούς , άρα σήμερα η προσπάθεια θα είναι να κερδίσει η Αγία Νάπα.

Ο Ζαχαρία Θεοδώρου είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει ο κ Κοσμά. Οι 11 που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση είναι οι  Κίττος, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Τζούρτζουριτς, Φούσκο, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ, Χάμπερ και Μγκούνι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE