Πρώτος ο Λεμπρόν σε ασσίστ

Πρώτος ο Λεμπρόν σε ασσίστ

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μοίρασε 8 ασίστ, στην αναμέτρηση των Καβαλίερς με τους Σανς, κι έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της ομάδας του Κλίβελαντ.

Ο σούπερ σταρ συμπλήρωσε 4.206 ασίστ με τη φανέλα των Καβαλίερς κι έπιασε τον Μαρκ Πράις στην κορυφή της λίστας. Έτσι, στο επόμενο παιχνίδι αναμένεται να βρεθεί μόνος πρώτος και να γράψει, για ακόμη μια φορά, ιστορία.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέιμς ήταν ήδη πρώτος σκορ στην ιστορία των Καβαλίερς.  

Πανίκος Θεοδοσίου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE