ΔΙΕΘΝΗ

Αφλογιστία παρατεταμένη για Ρονάλτο

Αφλογιστία παρατεταμένη για Ρονάλτο

Ο Ρονάλντο δείχνει να μη βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο φόρμας του το τελευταίο διάστημα και είναι ενδεικτικό πως στα τέσσερα από τα οχτώ τελευταία ματς της Primera Division δεν είχε καν σουτ προς την εστία.

Ξεκίνησε τη σεζόν σκοράροντας ακατάπαυστα, με το ένα χατ τρικ να διαδέχεται το άλλο. Το 2015 ωστόσο δείχνει να έχει χάσει τη... σπίθα του κι αυτό αναπόφευκτα έχει αντίκτυπο και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που εδώ κι έξι αγωνιστικές στην Primera Division έχει βρει μόλις δύο φορές δίχτυα. Συγκεκριμένα το έκανε στο 0-2 επί της Έλτσε και στο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ, με τους Μαδριλένους να έχουν πανηγυρίσει μόνο τρία τρίποντα σε αυτό το διάστημα!

Ο Πορτογάλος σταρ μάλιστα δεν έχει βρει δίχτυα στα πέντε από τα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος των Μαδριλένων, ωστόσο το πλέον εντυπωσιακό είναι πως στα τέσσερα από αυτά όχι απλώς δεν σκόραρε, αλλά η στατιστική του δεν κατέγραψε καν σουτ προς την αντίπαλη εστία!

Συνολικά ο «CR7» μετράει πέντε τέρματα στο νέο έτος, τη στιγμή που το... αντίπαλον δέος, ο Λιονέλ Μέσι έχει επτά περισσότερα!

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top