ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη ανχωτική για Δώνη

Νίκη ανχωτική για Δώνη

Το ντεμπούτο του στο Champions League Ασίας μπορεί να μην ήταν επιτυχημένο, αλλά ο Γιώργος Δώνης στον πρώτο του αγώνα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας πανηγύρισε έξαλλα το «διπλό» στην έδρα της Αλ Xαλί που ήρθε με γκολ του Νέβες στο 94' μετά από ασίστ του Γιώργου Σαμαρά

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Αλ Χιλάλ πανηγύρισε και μάλιστα έξαλλα ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του καθώς η Αλ Χιλάλ επικράτησε με το 1-0 εκτός έδρας της Αλ Χαλί  με γκολ του Τιάγκο Νέβες στο 94' της αναμέτρησης.

Ωστόσο, το μισό γκολ ανήκει στον Γιώργο Σαμαρά που έδωσε την ασίστ στον Βραζιλιάνο άσο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ο διεθνής άσος χρησιμοποιήθηκε από τον Γιώργο Δώνη σαν δεκάρι στο 4-2-3-1 που επέλεξε να χρησιμοποιήσει.

Με αυτή τη νίκη η Αλ Χιλάλ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς, αρκετά μακριά από την Αλ Νασρ που βρίσκεται στην κορυφή με 45 βαθμούς. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top