Πρέπει να βρει κίνητρο ο Χρηστάκης σήμερα

Πρέπει να βρει κίνητρο ο Χρηστάκης σήμερα

Η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ θα πρέπει να ψάξει να βρει και να δώσει κίνητρα σήμερα στους παίκτες της για να αγωνιστούν στον αγώνα με την Δόξα στο Μακάριο.

Πριν λίγες μέρες ο κ Χριστοφόρου και οι παίκτες του είχαν ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά τους αυτό με τον Ερμή και ουσιαστικά έπαιζαν όλη την χρονιά , τώρα σήμερα δεν έχουν κανένα κίνητρο καθώς δεν έχουν κανένα αχνός για τον σημερινό αγώνα

Ο κ. Χριστοφόρου αναμένεται μάλιστα να προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του σε σχέση με εκείνους που αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος».

Δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ρομέρο, καθώς επίσης και τους Ιονίτσα και Σέμα αλλά και σε νεαρούς όπως ο Οχένε. Ίσως ακόμη επαναφέρει τον Εντμάρ και τον Γκουντιλεγιέ ενώ και ο Σταύρου έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στους πρώτους έντεκα. 

Πανίκος Θεοδοσίου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE