ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

ΔΗΣΥ: Νέο πρόσωπο στο πηδάλιο του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ

Καθήκοντα Διευθυντή Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ του Δημοκρατικού Συναγερμού, αναλαμβάνει από αύριο Τετάρτη (24/4) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσικαλάς.

Ο Μιχάλης Τσικαλάς, δημοσιογράφος, έχει εργαστεί ως Αρχισυντάκτης της έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ραδιοφωνικός Παραγωγός στον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων, καθώς και Αρχισυντάκτης και Υπεύθυνος έκδοσης περιοδικών ποικίλης Ύλης και Αρχισυντάκτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας  24news.com.cy. Κατέχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική και Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα την Κοινή Εξωτερική Πολιτική κ Πολιτική Άμυνας (ΚΕΠΠΑ) της ΕΕ. Είναι πλήρες μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου και του κυπριακού Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Έχει υπηρετήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην Προεδρική Φρουρά.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top