ΛΕΜΕΣΟΣ:Ξετυλίγει το κουβάρι υπόθεσης εμπρησμού η Αστυνομία- Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ:Ξετυλίγει το κουβάρι υπόθεσης εμπρησμού η Αστυνομία- Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος

Καταχωρήθηκε την Τρίτη 23/4 υπόθεση εναντίον δεύτερου προσώπου 55 ετών, για τον εμπρησμό οχημάτων που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 12/3 στο χωρίο Ασώματος Λεμεσού, ενώ για την ίδια υπόθεση έχει καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον 39χρονου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline, μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης 3 ημερών, εναντίον δύο προσώπων, που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού το Σάββατο (20/3), την Τρίτη 23/4, καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του ενός εκ των δύο, Ελληνοκύπριου 55ετών, ενώ ο δεύτερος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Όπως πληροφορούμαστε, παρά το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής, όπως ο 55χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος μετά από ένσταση του συνηγόρου υπεράσπισης του, Αλέξανδρο Σαουρή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε ξεχωριστή καταχώρηση υπόθεσης, ακόμη ένας Ελληνοκύπριος 39 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν τον εμπρησμό που σημειώθηκε στις 12/3.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE