ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Επιβεβαίωση από DNA- Αναμένονται τα αποτελέσματα για τη 2η σορό

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Επιβεβαίωση από DNA- Αναμένονται τα αποτελέσματα για τη 2η σορό

Επιβεβαιώθηκε και μέσω γενετικού υλικού η ταυτότητα της πρώτης σορού, αυτή της Marry Rose, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού την Κυριακή 14/4.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης (23/4), αναφέρει ότι μετά από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν για ταυτοποίηση της νεκρής γυναίκας, η σωρός της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό, την Κυριακή 14 Απριλίου, 2019, έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος. Πρόκειται για τη Marry Rose Tiburcio, 38 ετών, τέως από τις Φιλιππίνες.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 23/4 ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της δεύτερης σορού που εντοπίστηκε στο φρεάτιο και σύμφωνα με τα προκαταρκτικά ευρήματα, προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA αναμένεται να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της γυναίκας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE