ΜΙΤΣΕΡΟ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Σε Ασιάτισσα ανήκει και η δεύτερη σορός - Δεν γίνεται λόγος για ταυτοποίηση

ΜΙΤΣΕΡΟ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ: Σε Ασιάτισσα ανήκει και η δεύτερη σορός - Δεν γίνεται λόγος για ταυτοποίηση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 το απόγευμα, η νεκροτομή επί της σορού της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό.

Η νεκροτομή άρχισε τη Δευτέρα (22/04) και διακόπηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ, για να συνεχιστεί την Τρίτη (23/04).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις με σκοπό την ταυτοποίηση της σορού.

Στη διαδικασία, εκτός από τους δύο ιατροδικαστές συμμετείχαν και ανθρωπολόγοι που επιθεώρησαν τη σορό.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα της νεκροτομής προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ για την ταυτοποίηση της σορού θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE