ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μαρτυρία που θέλει τον 35χρονο να βίασε 17χρονη σε πάρκο –Εξετάζεται από την Αστυνομία

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Μαρτυρία που θέλει τον 35χρονο να βίασε 17χρονη σε πάρκο –Εξετάζεται από την Αστυνομία

Σοβαρή μαρτυρία εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας για το ποιόν και το εγκληματικό παρελθόν του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε τουλάχιστον δυο γυναίκες από τις Φιλιππίνες το 2018 και εν συνεχεία πέταξε τα άψυχα κορμιά τους στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των φοβερών εγκλημάτων του οι εξεταστές της υπόθεσης έλαβαν μαρτυρία από σοβαρό άτομο για τον 35χρονο που αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

• Το 2017 κοπέλα ηλικίας 17 χρονών κατήγγειλε τον 35χρονο σε συγγενικό του πρόσωπο ότι την οδήγησε σε πάρκο της Λευκωσίας με πρόφαση να την φωτογραφήσει και ότι την βίασε στο αυτοκίνητο.
• Το συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου παρακίνησε τη 17χρονη να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.
• Σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, που όπως πληροφορούμαστε προέρχεται από αξιόπιστο άτομο, όταν ο 35χρονος πληροφορήθηκε τα πιο πάνω έσπευσε αμέσως να καταγγείλει ότι τον εκβιάζουν. Θέλησε με απλά λόγια να ενεργήσει με τρόπο που θα έπληγε την μαρτυρία της 17χρονης.

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος , το 2018 είχε σε βάρος του καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας. Η καταγγελία ανέφερε πως ήταν βίαιος απέναντι σε πρόσωπα του στενού του κύκλου, απειλούσε και έσπαζε αντικείμενα.

Οι εξεταστές της υπόθεσης που έχουν μεγάλο όγκο δουλειάς εξετάζουν όλες τις παραμέτρους σε σχέση με το παρελθόν του, καθώς ενδεχομένως να οδηγηθούν σε άλλα εγκλήματα που πιθανόν να διέπραξε στο παρελθόν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top