ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για εφαρμογή της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης»

Πρόεδρος για ΓεΣΥ: «Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για εφαρμογή της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης»

Ως την μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την 24η Απριλίου, ημέρα έναρξης εγγραφών στο ΓεΣΥ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μέσω Twitter σχολίασε: «Ακόμα ένα μεγάλο βήμα σήμερα για εφαρμογή της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Έναρξη εγγράφων των πολιτών στο #ΓεΣΥ».

Την έναρξη εγγραφών στο ΓεΣΥ, σχολίασε μέσω του ίδιου μέσου κοινωνικών δικτύων, σχολίασε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ορόσημο η σημερινή μέρα για την εφαρμογή της μεγαλύτερης κοινωνικής μεταρρύθμισης, μετά την δημιουργία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων,στην Κυπριακής Δημοκρατία. Αρχίζει η εγγραφή δικαιούχων στο σύστημα. Το όραμα με πολιτική θέληση, επιμονή και σκληρή δουλειά γίνεται πραγματικότητα».

Θυμίζουμε ότι από την Τετάρτη (24/4) αρχίζει η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) και παράλληλα θα είναι αναρτημένος στο ηλεκτρονικό σύστημα και ο κατάλογος των προσωπικών ιατρών, που έχουν συμβληθεί με το ΓεΣΥ, ώστε να μπορούν να επιλέξουν οι πολίτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top