ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παραπομπή του 35χρονου στην Πειθαρχική Επιτροπή από τον Σύνδεσμο Αξιωματικών

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Παραπομπή του 35χρονου στην Πειθαρχική Επιτροπή από τον Σύνδεσμο Αξιωματικών

Ο σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού, εξέφρασε παράπονα, ότι στοχοποιήθηκε η Εθνική Φρουρά και θεωρεί ότι τα εγκλήματα που σημειώθηκαν από τον 35χρονο Νίκο Μεταξά, διασυνδέθηκαν με το επάγγελμά του.

Σε ανακοίνωσή του ο  Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού, αρχικά, εξέφρασε τη λύπη και συνάμα την απαρέσκειά του αναφορικά με τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τους φόνους- εξαφανίσεις συνανθρώπων μας από, φερόμενο ως δράστη, άτομο που υπηρετεί ως Αξιωματικός στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς. 

«Επί του ανωτέρω, ο Σύνδεσμος Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού, στηρίζει τις ενέργειες της Αστυνομίας Κύπρου, προς ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» σημειώνεται.   

«Εκφράζουμε, επίσης, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στους οικείους των θυμάτων, καθώς και τη στήριξη μας στα παιδιά του φερόμενου ως δράστη». 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού, προέβηκε σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες που προβλέπονται από το καταστατικό του, για παραπομπή του εν λόγω Αξιωματικού στην Πειθαρχική Επιτροπή» αναφέρεται. 

Επιπλέον, τονίζουν ότι, το αποτρόπαιο περιστατικό, δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να συνδέει και να στοχοποιεί το σύνολο των Αξιωματικών και γενικότερα των Στελεχών της Εθνικής Φρουράς που επιτελούν το καθήκον τους με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ήθος και σεβασμό προς την πατρίδα, στα στελέχη, στους οπλίτες και στην κοινωνία γενικότερα. 

«Ιδιαίτερος προβληματισμός προκύπτει από το γεγονός ότι, μέρος των σχετικών για το θέμα δημοσιογραφικών άρθρων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Δικτύων Κοινωνικής Δικτύωσης, διασυνδέεται στο όλο θέμα η ιδιότητα και το επάγγελμα του υπόπτου, χωρίς βεβαίως αυτό να προσφέρει οποιοδήποτε όφελος η όποια διασύνδεση του». 

«Αποτελεί αδιάσειστο γεγονός ότι, το σύνολο των Αξιωματικών, αποτελεί υπόδειγμα εντιμότητας και ηθικής στην κοινωνία και μεμονωμένα περιστατικά, που προσβάλουν τους θεσμούς, δεν μπορούν να χαρακτηρίζουν το σύνολο της οικογένειας των Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς» καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top