ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε ξημερώματα με φώτα σβηστά - Κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει οι αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε ξημερώματα με φώτα σβηστά - Κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει οι αστυνομικοί

Ο 33χρονος έκρυβε στο όχημά του επιθετικά όργανα. 

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4) για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Σε έρευνα που έγινε στον όχημα του 33χρονου, το οποίο κινείτο ύποπτα και με τα φώτα πορείας σβηστά, σε δρόμο στην Πάφο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο σιδερένια ρόπαλα ενωμένα με αλυσίδα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE