ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε ξημερώματα με φώτα σβηστά - Κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει οι αστυνομικοί

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε ξημερώματα με φώτα σβηστά - Κατάλαβαν ότι κάτι κρύβει οι αστυνομικοί

Ο 33χρονος έκρυβε στο όχημά του επιθετικά όργανα. 

Πρόσωπο ηλικίας 33 ετών συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/4) για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.

Σε έρευνα που έγινε στον όχημα του 33χρονου, το οποίο κινείτο ύποπτα και με τα φώτα πορείας σβηστά, σε δρόμο στην Πάφο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, δύο σιδερένια ρόπαλα ενωμένα με αλυσίδα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE