ΛΑΡΝΑΚΑ: Κύπρια τραγουδίστρια κατήγγειλε την εξαφάνιση 18χρονης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κύπρια τραγουδίστρια κατήγγειλε την εξαφάνιση 18χρονης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια τραγουδίστρια κατήγγειλε την εξαφάνιση της 18χρονης Fathia Ahmed, λόγω του ότι χάθηκαν τα ίχνη της από εφηβικό ξενώνα στην Λάρνακα, όπου διέμενε.

Η Αστυνομία ενημέρωσε την Τρίτη (23/4) ότι η Fathia Ahmed από τη Σομαλία, ελλείπει από τον χώρο διαμονής της από τον Φεβρουάριο και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου, ώστε να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη» την εξαφάνιση της 18χρονης, κατήγγειλε στην Αστυνομία η Κύπρια τραγουδίστρια, Αλέξια, η οποία έκανε μαθήματα φωνητικής στην νεαρή, όπως και σε άλλα παιδιά, σε ξενώνα στην Λάρνακα όπου φιλοξενείτο.

Μαρτυρίες που περισυνέλλεξε η Αστυνομία, αναφέρουν ότι η 18χρονη ενηλικιώθηκε τον Φεβρουάριο και αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ξενώνα για να συγκατοικήσει με φίλες της  στην Λάρνακα. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους υπεύθυνους του ξενώνα ότι θα τους ενημέρωνε ποιος θα ήταν ο νέος χώρος όπου θα διέμενε.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και από τις 13 Φεβρουαρίου αγνοείται η τύχη της, αφού δεν επικοινώνησε ουδέποτε με κανέναν, ούτε έδωσε σημεία ζωής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.