ΛΑΡΝΑΚΑ: Του χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία - Στην λαμπρατζιά με άδεια χέρια ο 25χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία - Στην λαμπρατζιά με άδεια χέρια ο 25χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 25 ετών συνελήφθη την Τρίτη (23/4) για αυτόφωρο αδίκημα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. 

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης του 25χρονου, στην οικία του στη Λάρνακα με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 41 κροτίδες διαφόρων ειδών.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE