ΛΑΡΝΑΚΑ: Του χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία - Στην λαμπρατζιά με άδεια χέρια ο 25χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του χάλασε τα σχέδια η Αστυνομία - Στην λαμπρατζιά με άδεια χέρια ο 25χρονος

Πρόσωπο ηλικίας 25 ετών συνελήφθη την Τρίτη (23/4) για αυτόφωρο αδίκημα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. 

Σε έρευνα που προηγήθηκε της σύλληψης του 25χρονου, στην οικία του στη Λάρνακα με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 41 κροτίδες διαφόρων ειδών.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.