ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα μέχρι και ανήλικος που έσπρωχνε κάλαθο - 13 συλλήψεις νεαρών σε ένα βράδυ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Τμήμα μέχρι και ανήλικος που έσπρωχνε κάλαθο - 13 συλλήψεις νεαρών σε ένα βράδυ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της νεανικής παραβατικότητας αλλά και για πάταξη των επικίνδυνων εθίμων του Πάσχα, διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (23/4) μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (24/4), συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη της Λεμεσού από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Στη διάρκεια της επιχείρησης περιπολήθηκαν περιοχές, στις οποίες παρατηρείται οχληρία από νεαρούς και ειδικότερα περιοχές που γειτνιάζουν με εκκλησίες, στις οποίες εν όψει του Πάσχα μαζεύονται νεαρά πρόσωπα.

Στη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, μετά από καταγγελία για οχληρία, εντοπίστηκε αριθμός νεαρών προσώπων και τα μέλη της Αστυνομίας προέβηκαν σε 12 συλλήψεις (ένας 19χρονος, δύο 18χρονοι, τέσσερις 17χρονοι, ένας 16χρονος, δύο 15χρονοι και δύο 14χρονοι), για αδικήματα που αφορούν αλήτες και περιπλανώμενους.

Επιπρόσθετα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, εντοπίστηκε μικρή εστία φωτιάς, ενώ με την άφιξη των περιπόλων, δύο νεαρά πρόσωπα που θεάθηκαν στο μέρος τράπηκαν σε φυγή. Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας κατέσβεσαν τη φωτιά.

Εξάλλου, μετά από πληροφορία ότι στην οδό Ισχυρών στην περιοχή Μονοβολικού, ότι νεαρά πρόσωπα μετέφεραν ξύλα σε πλαστικούς καλάθους, έσπευσαν επί τόπου περίπολα. Οι νεαροί στη θέα των μελών της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή, ενώ συνελήφθη 15χρονος για αδίκημα που αφορούσε αλήτες και περιπλανώμενους.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Γερμασόγειας και Πολεμιδιών, η Τροχαία Λεμεσού και η ΥΚΑΝ συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top